Partnerství hraje v golfu důležitou roli

Svět golfu vytváří významná partnerství, která hlavně díky fair play vydrží na dlouhé věky. Ať už je to přátelství mezi hráči samotnými, nebo pouto mezi obchodními partnery, vždy se jedná o spolupráci, ve které etiketa golfu hraje svoji roli. Také Česká golfová federace se opírá o dlouhodobé partnery, ale přichází i noví, které oslovují hodnoty golfu.

Raiffeisenbank
106 hřišť, 1,7 milionu hráčů, 4 tisíce greenkeeperů. Tak by se dal golfovou hantýrkou charakterizovat nejvýznamnější partner České golfové federace. Namísto hřišť si doplňte pobočky, hráče nahraďte klienty a greenkeepery vyměňte za zaměstnance. To je velmi stručná vizitka jedné z nejvýznamnějších bank na českém trhu – Banky českého golfu – Raiffeisenbank. Tradičním emblémem banky je již od 19. století „Giebelkreuz,“ neboli dvě zkřížené koňské hlavy. Ty jsou symbolem ochrany rodin shromážděných pod společnou střechou před zlem a životním ohrožením. Přesně to také dnes představuje Raiffeisenbank. Silnou a stabilní banku, která dává svým klientům záruku bezpečí při poskytování vysoce kvalitních a moderních služeb. Žádný jiný náš partner „neotevřel svou náruč“ tak, jako Raiffeisenbank. Z pohledu výkonnostního golfisty je partnerem české golfové reprezentace a nejdůležitějších turnajů. Na straně popularizace golfu je logo Raiffeisenbank spojeno s projektem Se školou na golf a platformou Bav se golfem.

Pilsner Urquell
Teprve se nese a už víte, že bude dobrá… každý golfista ví, že dobrá rána se pozná hned. Totéž lze tvrdit o krásně načepované plzeňské dvanáctce. Citovaný slogan už na golfových hřištích nejspíš neuvidíte, ale dvojsmysl dokonale vystihuje spojení toho nejlepšího piva a golfu. Česká golfová federace si hýčká partnerství se značkou Pilsner Urquell, která právem užívá titul Oficiální pivo českého golfu. Plzeňský Prazdroj je naším nejvěrnějším partnerem. Golfová kolekce Pilsner Urquell dělá radost nejlepším hráčům na vybraných turnajích pod hlavičkou České golfové federace.

Big Green Egg
Při příležitosti uzavření partnerství Big Green Egg s Českou golfovou federací mohou golfisté do konce června využít limitované nabídky a získat slevu na prémiové keramické grily Big Green Egg:
https://www.cgf.cz/cz/pro-media/pro-media/aktuality/4434-limitovana-nabidka-big-green-egg-pro-golfisty
Big Green Egg je všestranné zařízení pro venkovní vaření. Můžete v něm grilovat, vařit, dusit, péct či udit po celý rok. Díky unikátní keramice vzduch uvnitř cirkuluje tak, že se jídlo připravuje rovnoměrně. Zůstává tak křehké a šťavnaté.
Uzavřením partnerství s Big Green Egg navázala Česká golfová federace na úspěšnou spolupráci, která již funguje v řadě zemí jako je Německo, Švédsko, Finsko, Belgie a Nizozemí.
Podívejte se na video z Big Green Egg German Challenge 2021: https://www.youtube.com/watch?v=VDbO3gpkUEo

Auto Brejla – Václav Brejla
V automobilovém průmyslu se pohybuje už více než tři desetiletí. Václav Brejla začínal v roce 1990 prodejem náhradních dílů, později se jeho firma stala autorizovaným prodejcem vozů značky ŠKODA a autorizovaným servisem ŠKODA a Volkswagen. Poté si pod svá křídla vzal i značku Citroën.
Zakladatel společnosti Václav Brejla propojil se společností Auto Brejla svůj koníček a s golfem se spojuje již řady let. Od pořádání golfových turnajů, po golfový simulátor přímo v autosalonu, kde se pořádají golfové tréninky pro děti. Dalším novým projektem spojeným s golfem, je společnost CZECH MALLORCA, která pořádá golfové pobyty na Mallorce a je pro golfisty oblíbenou destinací.

 

Autor textu: Aleš Libecajt


Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Modré džíny

Nejméně vhodné jsou na golf, stejně jako pro většinu jiných sportů, modré džíny. Kdysi znamenali nižší společenský status. Dnes je nenosíme pro jejich nepraktičnost. Golfová etiketa naopak doporučuje nošení trička s límečkem (nebo se stojáčkem) a dlouhé kalhoty. Pokud kraťasy, tak ke kolenům. Moderní doba však do golfu přinesla uvolněný styl. Proto než se vypravíš na golf, stačí zvolit sportovní a komfortní oblečení a pohodlné boty.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde