ZAČNI S GOLFEM

Zapište si do kalendáře

ZAČNI S GOLFEM

Golf resort Kaskáda Brno si i v letošním roce připravil program pro začátečníky, kteří si chtějí zkusit golf úplně poprvé. A co na Vás na Kaskádě čeká? Lekcí pro začátečníky v ceně 99 Kč Vás provede zkušený trenér, dostanete kurz základních golfových pravidel, a zúčastnit se můžete i turnaje pro začínající golfisty na veřejném hřišti.
Programem si můžete projít během několika týdnů či měsíců. A výsledek? Budete moci samostatně hrát na jakémkoliv golfovém hřišti!

V ceně poplatku za lekce je zapůjčení golfových holí a míčků.

CENA: Zkušební lekce s trenérem = 99 Kč

  • Vhodná pro každého bez rozdílu věku. Děti cca od 6 let.
  • Počítejte s časem 60 minut s trenérem, můžete však zůstat déle a trénovat sami.
  • Vše vám půjčíme, potřebujete pouze sportovní oblečení a obuv, můžete mít vlastní hole.
  • Zodpovíme Vám základní otázky ohledně golfové hry, ukážeme Vám golfové vybavení, základy golfového švihu a budete si sami zkoušet hru na cvičné ploše - drivingu.
  • Maximální kapacita je 10 osob, minimální počet osob v lekci jsou 4.
  • Na lekci je nutné se registrovat předem.
* Po tréninku obdržíte kartičku na 3x Vaše tréninky zdarma = 3x bezplatné vstupy na driving range. Zapůjčení holí a košík míčků ke každému ze tří vstupů budete mít od nás rovněž grátis. 

07.07.2022 16:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Kaskáda - Golf Resort Brno

Kaskáda - Golf Resort Brno

49°16′ 43.90″ N, 16°31′ 50.00″ E

Na Golfu 1772, 664 34 Kuřim

+420 541 511 711

info@golfbrno.cz

www.golfbrno.cz

Golfový ráj jen pár kilometrů od Brna.

10 kilometrů od centra se nachází jeden z nejlepších golfových areálů v Česku. Nabízí tři samostatné devítky, které lze různě kombinovat, k tomu 6 jamkovou akademii par 3, špičkové tréninkové i ubytovací zázemí, restauraci, wellness i konferenční prostory.
V golfové akademii Kaskáda Golf Academy vyučuje 7 profesionálních golfových trenérů a 1 trenér kondiční. Společně se věnují dospělým (začátečníkům a pokročilým golfistům), ale i dětem v juniorské akademii, a to od útlého věku až po špičkový golf na mezinárodní úrovni.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Péče o hřiště

Součástí golfové etikety a povinností každého hráče je i správně pečovat o hřiště. Po odehrání míče často na fairwayi zůstane vyseknutý „řízek“, tedy drn, který při odpalu uřízne hlava hole. Takový drn je nutné dát zpět na původní místo a zašlápnout ho, aby trávník co nejdříve zregeneroval. Při krátké hře, kdy míček letí na green z velké výšky, vzniká tzv. pitchmark (důlek v greenu po dopadu míčku). Nos u sebe vždy vypichovátko, kterým jej můžeš opravit. Vstoupíš-li do bunkeru (písečná překážka), nezapomeň po sobě uhrabat...

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde