Česká Lípa

Navštivte naše hřiště

Česká Lípa

50°42′ 55.18″ N, 14°32′ 55.47″ E

Pihel 280, 473 01 Nový Bor

+420702150500

recepce@grcl.cz

www.grcl.cz

Golf Resort Česká Lípa je vybudován na 70ti hektarech nádherné přírody na severním okraji České Lípy, v obci Pihel.
Od jara roku 2016 se zde hraje na kompletním mistrovském hřišti s parem 72 a najdete zde vše, co ke golfu patří.
Krytý driving range, travnatá odpaliště, putting, chipping a další cvičné plochy, recepci s proshopem, restauraci s rozlehlou terasou s nádherným výhledem na hřiště a Lužické Hory. Nechybí ani možnost ubytování s kompletním servisem přímo v resortu.
Samotné hřiště se pyšní naprostou absencí civilizačních ruchů. Nenajdete zde jedinou silnici a dokonce ani jediný sloup elektrického vedení či jakýchkoliv jiné rušivé prvky.
       
Jednotlivé jamky, dokonale zasazené do zdejší přírody, poskytují velkou herní rozmanitost. Najdete zde jak jamky, vyžadující k úspěšnému zvládnutí dlouhou první ránu, tak i technické jamky plné nástrah, které odmění přesnou hru.
Navštívit hřiště



Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Golfová hůl

Golfová hůl je hůl používaná v golfu k odpalování míčků. Každá hůl je složená z grafitového nebo ocelového shaftu, pogumovaného držadla, které se nazývá grip, a z dřevěné, ocelové nebo syntetické hlavy. Hole se dělí na tři základní druhy: dřeva (anglicky woods), která jsou používána pro dlouhé, přibližovací odpaly; železa (anglicky irons), která jsou z holí nejvíce univerzální a puttery, které se používají ke hraní míčku na jamkovišti. Všechny hlavní druhy holí jsou označeny čísly....

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde