Driving Cinda - Císařská louka

Navštivte naše hřiště

Driving Cinda

50°3′ 44.20″ N, 14°24′ 50.51″ E

Císařská louka, Praha 5

731 125 120

vladikova@cgk.cz

www.cgk.cz/cs/driving-cisarska-louka/

Driving Cinda je golfový areál v centru Prahy, kde najdete krásné přírodní prostředí a kvalitní tréninkové plochy, které mohou navštívit nejen profesionální golfisté, ale také méně zkušení hráči a začátečníci.

Na drivingu sídlí Český Golfový Klub (ČGK), který spolupracuje s několika dalšími golfovými kluby a hřišti, a umožňuje tak možnost hry pro své členy po celé ČR.

Každoročně se ČGK zapojuje do dění v golfovém světe, připravuje golfové turnaje pro dospělé i děti, také pro začátečníky, zapojuje se do soutěží a golfové ligy, navštěvuje školy, uskutečňuje kurzy pro začátečníky i pokročilé.

Rádi na golfu vidíme nové tváře, a tak pokud i vy chcete golf vyzkoušet kontaktujte nás 731 125 120, www.cgk.cz. 

Golfové zázemí: klubovna, dvoupatrové kryté odpaliště, vyhřívané kóje, putting green, chipping green, večerní osvětlení drivingu, restaurace, kavárna.

Navštívit hřiště



Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Péče o hřiště

Součástí golfové etikety a povinností každého hráče je i správně pečovat o hřiště. Po odehrání míče často na fairwayi zůstane vyseknutý „řízek“, tedy drn, který při odpalu uřízne hlava hole. Takový drn je nutné dát zpět na původní místo a zašlápnout ho, aby trávník co nejdříve zregeneroval. Při krátké hře, kdy míček letí na green z velké výšky, vzniká tzv. pitchmark (důlek v greenu po dopadu míčku). Nos u sebe vždy vypichovátko, kterým jej můžeš opravit. Vstoupíš-li do bunkeru (písečná překážka), nezapomeň po sobě uhrabat...

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde